Czekolada

    • Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 – wiaderko 5KG

      246,00 

      Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 to wysokiej jakości kremowe nadzienie wykonane z najlepszych w swojej klasie składników i szczyci się subtelnymi nutami wanilii. Jego stabilna konsystencja zapewnia bogate i przyjemne odczucie w ustach. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej

       

    • Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD – wiaderko 5KG

      Original price was: 324,00 zł.Current price is: 250,00 zł.

      Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD to wysokiej jakości kremowe nadzienie ze składnikami z naturalnego źródła, o tym samym kultowym smaku karmelowej czekolady Callebaut® Gold! Ciesz się jego pełnym smakiem z bogatymi nutami toffi, masła, śmietanki i ekscytującą odrobiną soli! Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      39,90 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg

      165,00 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Czekolada biała belgijska VELVET 32% – Callebaut – 2,5 kg

      218,00 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W3 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 32 % tłuszczu kakaowego, Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość. Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.
      Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp.

       

    • Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Połączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
      Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
      Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych.

       

       

    • Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      255,00 

      Połączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
      Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
      Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych.

       

       

    • Czekolada KARMELOWA Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      250,00 

      Karmelowe Callets™ łączą bogactwo kultowej mlecznej czekolady Callebaut® i czystego karmelu. Końcowy rezultat to dekadencko pyszna mleczna czekolada o intensywnej barwie złotobrązowego karmelu.
      Z karmelowymi Callets™ należy postępować tak jak ze zwykłą czekoladą mleczną: roztapianie, temperowanie i schładzanie odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Dzięki standardowej płynności z oznaczeniem trzech kropelek można stosować karmelowe Callets™ do formowania, oblewania, nadawania smaku musom i kremom, a także do tworzenia dekoracji.
      Karmelową czekoladę można łączyć z porównywalnymi smakami, takimi jak fleur de sel, ras el hanout czy orzechy laskowe – albo ze smakami kontrastującymi, takimi jak owoce męczennicy, limonka, zielone jabłuszko itp.

       

       

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.