Czekolada

Wyświetlanie 1–16 z 44 wyników

    • Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 – wiaderko 5KG

      246,00 

      Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 to wysokiej jakości kremowe nadzienie wykonane z najlepszych w swojej klasie składników i szczyci się subtelnymi nutami wanilii. Jego stabilna konsystencja zapewnia bogate i przyjemne odczucie w ustach. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej

       

    • Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD – wiaderko 5KG

      324,00 

      Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD to wysokiej jakości kremowe nadzienie ze składnikami z naturalnego źródła, o tym samym kultowym smaku karmelowej czekolady Callebaut® Gold! Ciesz się jego pełnym smakiem z bogatymi nutami toffi, masła, śmietanki i ekscytującą odrobiną soli! Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      39,90 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg

      165,00 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Połączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
      Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
      Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych.

       

       

    • Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      255,00 

      Połączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
      Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
      Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych.

       

       

    • Czekolada KARMELOWA Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      Original price was: 250,00 zł.Current price is: 179,00 zł.

      Karmelowe Callets™ łączą bogactwo kultowej mlecznej czekolady Callebaut® i czystego karmelu. Końcowy rezultat to dekadencko pyszna mleczna czekolada o intensywnej barwie złotobrązowego karmelu.
      Z karmelowymi Callets™ należy postępować tak jak ze zwykłą czekoladą mleczną: roztapianie, temperowanie i schładzanie odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Dzięki standardowej płynności z oznaczeniem trzech kropelek można stosować karmelowe Callets™ do formowania, oblewania, nadawania smaku musom i kremom, a także do tworzenia dekoracji.
      Karmelową czekoladę można łączyć z porównywalnymi smakami, takimi jak fleur de sel, ras el hanout czy orzechy laskowe – albo ze smakami kontrastującymi, takimi jak owoce męczennicy, limonka, zielone jabłuszko itp.

       

       

    • Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Cytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      255,00 

      Cytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 2,5 kg

      189,00 

      Czekolada mleczna Callebaut do fontanny.
      Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas.

       

    • Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 500g

      43,00 

      Czekolada mleczna Callebaut do fontanny.
      Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas.

       

    • Czekolada ORANGE Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Pomrańczowe Orange Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, cytrusowym smakiem pomarańczy.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Orange Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Orange Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada ORANGE Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      255,00 

      Pomrańczowe Orange Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, cytrusowym smakiem pomarańczy.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Orange Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Orange Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada TRUSKAWKOWA Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      65,00 

      Truskawkowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym smakiem truskawki.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Strawberry Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Strawberry Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada TRUSKAWKOWA Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg

      280,00 

      Truskawkowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym smakiem truskawki.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Strawberry Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Strawberry Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 1KG

      85,00 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.