Wyświetlanie 1–16 z 29 wyników
-
Czekolada plastyczna BIAŁA -1 kg – Saracino
57,00 złCzekolada plastyczna znanej włoskiej firmy Saracino.
Czekolada doskonale nadaje się do pokrywania tortów, formowania figurek, prostych kwiatów oraz innych dekoracji na tort, cechuje ją wspaniały zapach i smak. Podczas wyrabiania staje się plastyczna i łatwa w użyciu.
Czekolada plastyczna została zaprojektowane z myślą o modelowaniu i tworzeniu dekoracji nie rezygnując z zapachu i smaku czekolady. Receptura opracowana przez Saracino jest wolna od dodatków i barwników, plastyczna czekolada zachowuje swoją strukturę nawet w temperaturze 30°C.
-
Czekolada plastyczna BRĄZOWA -1 kg – Saracino
57,00 złCzekolada plastyczna znanej włoskiej firmy Saracino.
Czekolada doskonale nadaje się do pokrywania tortów, formowania figurek, prostych kwiatów oraz innych dekoracji na tort, cechuje ją wspaniały zapach i smak. Podczas wyrabiania staje się plastyczna i łatwa w użyciu.
Czekolada plastyczna została zaprojektowane z myślą o modelowaniu i tworzeniu dekoracji nie rezygnując z zapachu i smaku czekolady. Receptura opracowana przez Saracino jest wolna od dodatków i barwników, plastyczna czekolada zachowuje swoją strukturę nawet w temperaturze 30°C.
-
Izomalt cukierniczy do dekoracji – Saracino – 500g
28,00 złProfesjonalny izomalt cukierniczy włoskiej firmy Saracino idealny do tworzenia twardych, przezroczystych dekoracji z efektem szkła, lodu itp. Wystarczy rozpuścić go w rondelku na gazie lub w kuchence mikrofalowej, aż do uzyskania konsystencję przezroczystego syropu. Po kilkuminutowym ostygnięciu można go wykorzystać do tworzenia różnorodnych dekoracji przy zastosowaniu odpowiednich technik. Można go odlać na foremkach lub innych formach, uzyskując oryginalne i przejrzyste zdobienia. Można barwić go wodnorozpuszczalnymi barwnikami do żywności.
-
LUKIER KRÓLEWSKI w Proszku – 500g – SARACINO
26,00 złLukier królewski w proszku jest coraz częściej stosowany w cukiernictwie.
Wykorzystuje się go do ozdabiania ciasteczek, tworzenia kwiatów z lukru królewskiego, pokrywania monumentalnych tortów czy tworzenia kreatywnych napisów i dekoracji.
Puder królewski Saracino jest bardzo łatwy w użyciu, wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Ma śnieżnobiały, lśniący kolor, ale można go również łatwo pokolorować barwnikami w żelu, lub proszku. Jedynym środkiem ostrożności, jaki należy zastosować, jest sprawdzenie, czy barwniki spożywcze użyte do barwienia nie zawierają gliceryny, ponieważ spowalnia ona schnięcie lukru królewskiego. -
Masa Cukrowa BIAŁA 5 kg Saracino
219,00 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Pasta pistacjowa – Aromat w kremie – Saracino, 200g
79,00 złPasta smakowa Le Supreme Saracino o czystym smaku pistacjowym to bardzo skoncentrowana pasta, za pomocą której możemy aromatyzować wszystkie wyroby cukiernicze.
Doskonale nadaje się do aromatyzowania śmietany, lodów, jogurtów, kremów maślanych, kremów.Możemy również aromatyzować ciasta kruche, takie jak biszkopt, ciasto biszkoptowe, a nawet naleśniki.
Ponadto, dzięki zastosowaniu pasty smakowej Le Supreme Saracino o smaku pistacjowym, wyroby cukiernicze nabierają ładnego, orzechowego koloru.
Dzięki swojej konsystencji nie rozpuszcza kremu.
Wszystkie pasty smakowe Le Supreme Saracino produkowane są wyłącznie z naturalnych składników.
Aby otrzymać lody lub krem o smaku pistacjowym wystarczy dodać 80/100 g pasty na kilogram lodów lub śmietanki.
Pasta Saracino to produkt bardzo wysokiej jakości, doskonały zarówno dla profesjonalnych cukierników, jak i pasjonatów tej branży.
-
Masa cukrowa BABY BLUE 250 g Saracino
13,50 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa BABY PINK 250 g Saracino
13,50 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa BRĄZOWA 1 kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa GRANATOWA – 1 kg – Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa RÓŻOWA 1 kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa Cukrowa BIAŁA 1 kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa CIELISTA 1 kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa Cukrowa CZARNA 1 kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa cukrowa CZERWONA 1kg Saracino
45,90 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.
-
Masa Cukrowa BIAŁA 250 g Saracino
13,50 złProfesjonalna masa cukrowa marki Saracino uznana na całym świecie. Można z niej modelować rozmaite figurki na tort takie jak: kwiatki, listki, aniołki, a także ramki do napisów. Doskonale się z nią pracuje, a wykonane z niej ozdoby uatrakcyjnią każdy tort. Jest bardzo plastyczna i można z niej wykonać nawet drobne elementy ozdobne. Przed rozpoczęciem modelowania, masę należy wyrobić.