Wyświetlanie 1–20 z 39 wyników
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg
39,90 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg
165,00 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg
55,00 złPołączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych. -
Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
255,00 złPołączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych. -
Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg
55,00 złCytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
255,00 złCytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 2,5 kg
189,00 złCzekolada mleczna Callebaut do fontanny.
Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas. -
Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 500g
43,00 złCzekolada mleczna Callebaut do fontanny.
Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas. -
Czekolada ORANGE Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg
55,00 złPomrańczowe Orange Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, cytrusowym smakiem pomarańczy.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Orange Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Orange Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada ORANGE Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
255,00 złPomrańczowe Orange Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, cytrusowym smakiem pomarańczy.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Orange Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Orange Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada TRUSKAWKOWA Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg
55,00 złTruskawkowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym smakiem truskawki.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Strawberry Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Strawberry Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada TRUSKAWKOWA Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
255,00 złTruskawkowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym smakiem truskawki.
Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Strawberry Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Strawberry Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem. -
Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 1KG
76,00 złCzekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 400 G
34,90 złCzekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT CIEMNA 811 w pastylkach – 1 Kg
73,90 złCiemna czekolada CALLEBAUT 811 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 54,5 % kakao. Jest idealna do czekoladek i deserów. Ma zrównoważony gorzki smak kakao. Nadaje się do robienia do czekoladek, pralinek, czekoladowych korpusów i deserów. Czekoladę Callebaut w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT CIEMNA 811 w pastylkach – 400 G
35,90 złCiemna czekolada CALLEBAUT 811 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 54,5 % kakao. Jest idealna do czekoladek i deserów. Ma zrównoważony gorzki smak kakao. Nadaje się do robienia do czekoladek, pralinek, czekoladowych korpusów i deserów. Czekoladę Callebaut w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 1KG
79,00 złMleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów. Czekoladę Callebaut w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 400 G
35,90 złMleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów. Czekoladę Callebaut w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.
-
Czekolada CALLEBAUT RUBY – RB1 w pastylkach – 400 G
45,90 złRubinowa czekolada CALLEBAUT Ruby RB1 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Zaskocz kompletnie nowym smakiem i kolorem czekolady.
Pozwól się oczarować rubinowej barwie. Zatrać się w intensywnym owocowym smaku ze świeżą, kwaśną nutą. Przygotowana z ziaren kakaowych ruby czekolada ruby RB1 nie zawiera barwników ani aromatów owocowych. Wyjątkowy smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych kompozycji i realizacji nowych pomysłów na wyroby konfekcyjne, ciasta i desery.
Idealna płynność czekolady RB1 doskonale sprawdzi się w szerokiej gamie zastosowań: od formowania i oblewania po musy i wiele innych. -
Czekolada do zapiekania BARRY CALLEBAUT – dropsy – 0,5 kg
29,90 złŚredniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania, cudownie chrupiące, o mocnym smaku czekolady. Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak mufiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe dozapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania. Jak smakują? Wybornie intensywną ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a dropsy nie zaczną się roztapiać.