Czekolada

Wyświetlanie 1–16 z 39 wyników

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      39,90 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Crispearls – chrupiące perełki oblane mleczną czekoladą – Mona Lisa – 800g

      75,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane mleczną czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada ciemna, biała oraz solony karmel.

       

    • Crispearls SŁONY KARMEL – chrupiące perełki oblane karmelową czekoladą – Mona Lisa Callebaut – 800g

      85,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane karmelową czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada ciemna, biała oraz solony karmel.

      termin przydatności do spożycia: 20.09.2024

    • Crispearls – chrupiące perełki oblane białą czekoladą – Mona Lisa – 800g

      79,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane białą czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada ciemna, mleczna oraz solony karmel.

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 400 G

      34,90 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 1KG

      76,00 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 400 G

      35,90 

      Mleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Mini Chocolate Crispearls – Mona Lisa Callebaut – 425g

      59,00 

      Posypka dekoracyjna Mini Chocolate Crispearls™ – mieszanka drobnych, chrupiących perełek oblanych belgijską czekoladą Callebaut.. Przepyszna mieszanka miniaturowych perełek z mlecznej, ciemnej i białej czekolady wypełnionych chrupiącym biszkoptem. Świetnie nadają się  do dekoracji napojów, deserów, ciast i wypieków.

       

    • Crispearls DARK – chrupiące perełki oblane ciemną czekoladą – Mona Lisa – 800g

      79,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane ciemną czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada ciemna, biała oraz solony karmel.

       

    • Czekolada do zapiekania BARRY CALLEBAUT – dropsy – 0,5 kg

      29,90 

      Średniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania, cudownie chrupiące, o mocnym smaku czekolady. Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak mufiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe dozapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania. Jak smakują? Wybornie intensywną ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a dropsy nie zaczną się roztapiać.

       

    • Czekolada KARMELOWA CALLEBAUT GOLD – w pastylkach – 400 G

      43,90 

      Czekolada karmelowa CALLEBAUT GOLD powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 30,4 % kakao. Karmelowa czekolada o bogatej nucie toffi, masła, śmietany i ekscytującej odrobinie soli, starannie opracowana i wykonana z najlepszych składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Przyjemna jasno bursztynowa barwa o złotym odcieniu, która sprawdza się w niemal każdym zastosowaniu.

       

    • Czekolada CALLEBAUT RUBY – RB1 w pastylkach – 400 G

      45,90 

      Rubinowa czekolada CALLEBAUT Ruby RB1 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Zaskocz kompletnie nowym smakiem i kolorem czekolady.
      Pozwól się oczarować rubinowej barwie. Zatrać się w intensywnym owocowym smaku ze świeżą, kwaśną nutą. Przygotowana z ziaren kakaowych ruby czekolada ruby RB1 nie zawiera barwników ani aromatów owocowych. Wyjątkowy smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych kompozycji i realizacji nowych pomysłów na wyroby konfekcyjne, ciasta i desery.
      Idealna płynność czekolady RB1 doskonale sprawdzi się w szerokiej gamie zastosowań: od formowania i oblewania po musy i wiele innych.

       

    • Crispearls RUBY – chrupiące perełki oblane różową czekoladą – Mona Lisa – 800g

      81,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane różową czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada mleczna, ciemna, biała oraz solony karmel.

       

    • Czekolada TRUSKAWKOWA Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Truskawkowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym smakiem truskawki.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać Strawberry Callets™ do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Strawberry Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    • Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 1KG

      79,00 

      Mleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Cytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.