Wyświetlanie 1–8 z 349 wyników
-
Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 – wiaderko 5KG
246,00 złKrem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 to wysokiej jakości kremowe nadzienie wykonane z najlepszych w swojej klasie składników i szczyci się subtelnymi nutami wanilii. Jego stabilna konsystencja zapewnia bogate i przyjemne odczucie w ustach. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej
-
Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD – wiaderko 5KG
324,00 złOriginal price was: 324,00 zł.250,00 złCurrent price is: 250,00 zł.Krem do nadziewania z karmelowej czekolady CALLEBAUT GOLD to wysokiej jakości kremowe nadzienie ze składnikami z naturalnego źródła, o tym samym kultowym smaku karmelowej czekolady Callebaut® Gold! Ciesz się jego pełnym smakiem z bogatymi nutami toffi, masła, śmietanki i ekscytującą odrobiną soli! Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg
39,90 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg
165,00 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Czekolada biała belgijska VELVET 32% – Callebaut – 2,5 kg
218,00 złCzekolada CALLEBAUT BIAŁA W3 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 32 % tłuszczu kakaowego, Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość. Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.
Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp. -
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – białe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – czarne – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – czerwone – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.