Jadalne

Wyświetlanie 1–8 z 360 wyników

    • Płynne BIAŁKA JAJ kurzych 500g – Farma białka

      15,90 

      Płynne białka jaj kurzych produkowane są z jaj kur z chowu ściółkowego. Produkt ten nie zawiera konserwantów, barwników i innych ulepszaczy, jest bardzo praktyczny w przechowywaniu i użyciu. 500g produktu odpowiada 16 średnim białkom jaj kurzych. Po oddzieleniu białka od żółtka, następuje proces pasteryzacji. Białka poddawane są obróbce termicznej. Dzięki opatentowanemu procesowi, z jednej strony białko staje się bezpieczne i wolne od salmonelli, z drugiej zaś zachowuje wszystkie właściwości zwykłego białka kurzego. To dzięki pasteryzacji, białka można bezpiecznie użyć na surowo do lukru, koktajli czy sosów.

    • Taze Kadayif – ciasto do czekolady dubajskiej – 400 g

      29,00 

      Taze Kadayif to ciasto makaronowe, które stanowi doskonałą bazę do tureckich i orientalnych deserów i dań. Idealnie nadaje się do baklawy, a po upieczeniu staje się miękkie i chrupiące. Oprócz tego, że jest tradycyjnym przysmakiem w kuchni Bliskiego Wschodu, jest również jednym z głównych składników popularnej ostatnio dubajskiej czekolady. Unikalne połączenie cienkiego, chrupiącego ciasta i słodkich dodatków podbiło serca miłośników deserów na całym świecie.

    • KREM CIASTECZKOWY – Lotus Biscoff – 400g

      26,00 

      Krem Ciasteczkowy Lotus Biscoff

      Krem Ciasteczkowy Lotus Biscoff to wyjątkowy produkt, który podbija serca miłośników słodkości na całym świecie. Oparty na popularnych karmelizowanych ciasteczkach Lotus Biscoff, ten krem charakteryzuje się gładką konsystencją i wyjątkowym smakiem, który doskonale łączy się z różnorodnymi potrawami i deserami. Nie zawiera barwników ani aromatów, co czyni go zdrowszą alternatywą dla innych kremów dostępnych na rynku. Produkt jest wolny od wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników oraz utwardzanych tłuszczy.

       

      Krem Lotus Biscoff jest niezwykle wszechstronny i może być używany na wiele sposobów:

      Smarowanie: Idealny do smarowania na pieczywo, tostach, naleśnikach czy gofrach.

      Ciasta i Desery: Doskonały dodatek do ciast, ciasteczek i babeczek, wzbogacający ich smak.

       

      Krem Ciasteczkowy Lotus Biscoff to doskonały wybór dla każdego, kto pragnie dodać nieco słodyczy do swojej codziennej diety. Dzięki swojemu naturalnemu składowi i wyjątkowemu smakowi stanowi idealny dodatek do wielu potraw i deserów. Bez względu na to, czy używasz go do smarowania czy jako składnik deserów, ten krem z pewnością spełni Twoje oczekiwania.

    • Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do nadziewania CREMA DOPPIA NOCCIOLA – CALLEBAUT – wiaderko 5KG

      270,00 

      Crema Doppia Nocciola to pyszne orzechowe nadzienie wykonane z 18,5% świeżo prażonych orzechów laskowych. Są łuskane na chwilę przed pieczeniem, dzięki czemu uwalniają swój autentyczny smak i niezawodną teksturę. W połączeniu z 16,5% czekoladą Callebaut®, to kremowe nadzienie ma bardziej intensywny i trwały smak orzecha laskowego. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo jest bezglutenowe, nie zawiera barwników, sztucznych aromatów ani soi!

      Jak używać:
      Przechowuj produkt w czystym, suchym i bezwonnym środowisku (15-20 °C). Zawsze używaj czystej i suchej łyżki/szpatułki. Nie zalecamy ponownego podgrzewania produktu. Nie przechowuj w lodówce lub zamrażarce. W przypadku częściowej separacji olejów podczas przechowywania,dokładnie wymieszaj produkt, aby odzyskać pierwotną teksturę. Niższe temperatury mogą powodować krystalizację tłuszczu. Lekko podgrzej i zamieszaj, aby przywrócić produkt do idealnej konsystencji.

    • Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 – wiaderko 5KG

      275,00 

      Krem do nadziewania z białej czekolady CALLEBAUT CREMA W2 to wysokiej jakości kremowe nadzienie wykonane z najlepszych w swojej klasie składników i szczyci się subtelnymi nutami wanilii. Jego stabilna konsystencja zapewnia bogate i przyjemne odczucie w ustach. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi! Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      36,00 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg

      149,00 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Czekolada biała belgijska VELVET 32% – Callebaut – 2,5 kg

      244,00 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W3 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 32 % tłuszczu kakaowego, Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość. Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.
      Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp.

       

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.