Czekolada

    • Wiórki czekoladowe DARK – Mona Lisa – 250g

      17,90 

      Wiórki dekoracyjne z ciemnej czekolady Blossoms to małe zawinięte kawałki ciemnej czekolady.  Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą  słodyczy i czekoladowego smaku. Wiórki dostępne także w innych kolorach: czekolada biała , mleczna oraz truskawkowa.

       

    • Wiórki czekoladowe MLECZNE- Mona Lisa – 250g

      18,90 

      Wiórki dekoracyjne z mlecznej czekolady Blossoms to małe zawinięte kawałki mlecznej czekolady.  Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą  słodyczy i czekoladowego smaku. Wiórki dostępne także w innych kolorach: czekolada biała , ciemna oraz truskawkowa.

       

    • Wiórki czekoladowe BIAŁE – Mona Lisa – 250g

      18,90 

      Wiórki dekoracyjne z białej czekolady Blossoms to małe zawinięte kawałki białej czekolady.  Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą  słodyczy i czekoladowego smaku. Wiórki dostępne także w innych kolorach: czekolada mleczna , ciemna oraz truskawkowa.

       

    • Wiórki czekoladowe TRUSKAWKOWE- Mona Lisa – 250g

      27,90 

      Wiórki dekoracyjne z różowej czekolady Blossoms to małe zawinięte kawałki czekolady o smaku truskawkowym.  Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą  słodyczy i czekoladowo-truskawkowego smaku. Wiórki dostępne także w innych kolorach: czekolada mleczna , ciemna oraz biała.

       

    • Wiórki czekoladowe KARMELOWE- Mona Lisa – 250g

      27,90 

      Wiórki dekoracyjne z karmelowej czekolady Blossoms to małe zawinięte kawałki czekolady.  Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą  słodyczy i czekoladowego smaku. Wiórki dostępne także w innych kolorach: czekolada biała, mleczna , ciemna oraz truskawkowa.

       

    • Czekolada do zapiekania BARRY CALLEBAUT – dropsy – 0,5 kg

      29,90 

      Średniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania, cudownie chrupiące, o mocnym smaku czekolady. Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak mufiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe dozapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania. Jak smakują? Wybornie intensywną ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a dropsy nie zaczną się roztapiać.

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 400 G

      34,90 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT CIEMNA 811 w pastylkach – 400 G

      35,90 

      Ciemna czekolada CALLEBAUT 811 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 54,5 % kakao. Jest idealna do czekoladek i deserów. Ma zrównoważony gorzki smak kakao. Nadaje się do robienia do czekoladek, pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 400 G

      35,90 

      Mleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada KARMELOWA CALLEBAUT GOLD – w pastylkach – 400 G

      38,00 

      Czekolada karmelowa CALLEBAUT GOLD powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 30,4 % kakao. Karmelowa czekolada o bogatej nucie toffi, masła, śmietany i ekscytującej odrobinie soli, starannie opracowana i wykonana z najlepszych składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Przyjemna jasno bursztynowa barwa o złotym odcieniu, która sprawdza się w niemal każdym zastosowaniu.

       

    • Czekolada SICAO MLECZNA – w pastylkach – 1 Kg

      39,00 

      Mleczna czekolada Sicao to doskonały składnik do pralin, ciast, tortów, lodów, fondue czy fontann czekoladowych. Ta przepyszna czekolada, wykonana z belgijskiego kakao, cieszy się popularnością zarówno wśród klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jej wysoka jakość idzie w parze z korzystną ceną, co sprawia, że stanowi idealny wybór dla wszystkich miłośników słodkości. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na niej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom.

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      39,90 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 500g

      43,00 

      Czekolada mleczna Callebaut do fontanny.
      Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas.

       

    • Czekolada SICAO CIEMNA – w pastylkach – 1 Kg

      43,00 

      Ciemna czekolada Sicao to doskonały składnik do pralin, ciast, tortów, lodów, fondue czy fontann czekoladowych. Ta przepyszna czekolada, wykonana z belgijskiego kakao, cieszy się popularnością zarówno wśród klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jej wysoka jakość idzie w parze z korzystną ceną, co sprawia, że stanowi idealny wybór dla wszystkich miłośników słodkości. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na niej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom.

       

    • Czekolada CALLEBAUT RUBY – RB1 w pastylkach – 400 G

      45,90 

      Rubinowa czekolada CALLEBAUT Ruby RB1 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Zaskocz kompletnie nowym smakiem i kolorem czekolady.
      Pozwól się oczarować rubinowej barwie. Zatrać się w intensywnym owocowym smaku ze świeżą, kwaśną nutą. Przygotowana z ziaren kakaowych ruby czekolada ruby RB1 nie zawiera barwników ani aromatów owocowych. Wyjątkowy smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych kompozycji i realizacji nowych pomysłów na wyroby konfekcyjne, ciasta i desery.
      Idealna płynność czekolady RB1 doskonale sprawdzi się w szerokiej gamie zastosowań: od formowania i oblewania po musy i wiele innych.

       

    • Czekolada LEMON Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg

      55,00 

      Cytrynowe Lemon Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą kremową i karmelową słodycz z owocowym, kwaśnym smakiem cytryny.
      Dzięki ich standardowej płynności, możesz wykorzystać czekoladę do tworzenia perfekcyjnej dekoracji dla Twoich aplikacji. Lemon Callets™ są świetne do dodawania kolorowych detali do wydrążonych figurek i pralin lub tworzenia małych kolorowych dekoracji do ciast i deserów. Są również idealne do aromatyzowania kremów, musów i wnętrz ciast z orzeźwiającym twistem.

       

       

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart
    • × Crispearls SŁONY KARMEL - chrupiące perełki oblane karmelową czekoladą - Mona Lisa Callebaut - 800g 1 × 85,00 

    Kwota: 85,00 

    Zobacz koszykZamówienie

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.