Jadalne

Wyświetlanie 1–16 z 46 wyników

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg

      39,90 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg

      165,00 

      Chrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.

       

    • LENTILKI czekoladowe Decora – białe – 80g

      18,00 

      Kolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 10 mm.

    • Czekolada MLECZNA CALLEBAUT – do fontann – 2,5 kg

      189,00 

      Czekolada mleczna Callebaut do fontanny.
      Czy istnieje większa przyjemność dla klientów, niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie? Mleczna Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić klientów śmietankowo-karmelową mleczną czekoladą Callebaut®. Callebaut® wzbogaca receptury czekolady do fontanny o dodatkowe masło, aby zagwarantować płynność czekolady w fontannie i fondue przez dłuższy czas.

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 1KG

      76,00 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 w pastylkach – 400 G

      34,90 

      Czekolada CALLEBAUT BIAŁA W2 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 29,5 % tłuszczu kakaowego, ma zachwycający smak z idealnie zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi. Czekoladę  Callebaut W2 w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, do ganache, kremów czy musów, zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT CIEMNA 811 w pastylkach – 400 G

      35,90 

      Ciemna czekolada CALLEBAUT 811 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 54,5 % kakao. Jest idealna do czekoladek i deserów. Ma zrównoważony gorzki smak kakao. Nadaje się do robienia do czekoladek, pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 1KG

      79,00 

      Mleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT MLECZNA 823 w pastylkach – 400 G

      35,90 

      Mleczna czekolada CALLEBAUT 823 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Ma zrównoważony smak mleka, kakao i karmelu. Nadaje się do robienia pralinek, czekoladowych korpusów i deserów.  Czekoladę  Callebaut  w formie dropsów można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo. Średnia płynność pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie zastosowań. Może służyć jako polewa do tortów, ciastek i babeczek, kremów czy musów. Możesz w pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i sosom. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue.

       

    • Czekolada CALLEBAUT RUBY – RB1 w pastylkach – 400 G

      45,90 

      Rubinowa czekolada CALLEBAUT Ruby RB1 powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 33,6 % kakao. Zaskocz kompletnie nowym smakiem i kolorem czekolady.
      Pozwól się oczarować rubinowej barwie. Zatrać się w intensywnym owocowym smaku ze świeżą, kwaśną nutą. Przygotowana z ziaren kakaowych ruby czekolada ruby RB1 nie zawiera barwników ani aromatów owocowych. Wyjątkowy smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych kompozycji i realizacji nowych pomysłów na wyroby konfekcyjne, ciasta i desery.
      Idealna płynność czekolady RB1 doskonale sprawdzi się w szerokiej gamie zastosowań: od formowania i oblewania po musy i wiele innych.

       

    • Czekolada do zapiekania BARRY CALLEBAUT – dropsy – 0,5 kg

      29,90 

      Średniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania, cudownie chrupiące, o mocnym smaku czekolady. Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak mufiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe dozapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania. Jak smakują? Wybornie intensywną ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a dropsy nie zaczną się roztapiać.

       

    • Czekolada KARMELOWA CALLEBAUT GOLD – w pastylkach – 400 G

      43,90 

      Czekolada karmelowa CALLEBAUT GOLD powstała z najlepszej belgijskiej czekolady i zawiera 30,4 % kakao. Karmelowa czekolada o bogatej nucie toffi, masła, śmietany i ekscytującej odrobinie soli, starannie opracowana i wykonana z najlepszych składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Przyjemna jasno bursztynowa barwa o złotym odcieniu, która sprawdza się w niemal każdym zastosowaniu.

       

    • Crispearls – chrupiące perełki oblane białą czekoladą – Mona Lisa – 800g

      79,00 

      Przepyszne chrupiące perełki oblane białą czekoladą Callebaut z chrupkim wnętrzem z opiekanego herbatnika. Stosowane jako posypka dekoracyjna do tortów, ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką. Posypka sprawdzi się jako idealny dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku. Crispearls dostępne także w innych kolorach: czekolada ciemna, mleczna oraz solony karmel.

       

    • Posypka CRYSTAL WHITE Słodki bufet

      29,99 

      Niezwykle urocza, kolorowa posypka polskiej firmy Słodki bufet. Firma ta znana jest z tworzenia unikalnych mixów posypek, które bez wątpienia przyciągają uwagę, a ich produkty można wykorzystać przy wielu okazjach takich jak urodziny, baby shower, chrzest czy wesele. Idealnie ozdobią nie tylko torty, ale też ciasteczkowe lody, cake popsy oraz ciasteczka z lukrem.

    • Posypka cukrowa biało-niebieska MIX – 60g – Dekorpol

      13,50 

      Niezwykle urocza, kolorowa posypka polskiej firmy Dekorpol. Firma ta znana jest z tworzenia dekoracji cukierniczych, a ich produkty można wykorzystać przy wielu okazjach takich jak urodziny, baby shower, chrzest czy wesele. Idealnie ozdobią nie tylko torty, ale też ciasteczkowe lody, cake popsy oraz ciasteczka z lukrem.

    • Posypka cukrowa biało-złota MIX – 60g – Dekorpol

      13,50 

      Niezwykle urocza, kolorowa posypka polskiej firmy Dekorpol. Firma ta znana jest z tworzenia dekoracji cukierniczych, a ich produkty można wykorzystać przy wielu okazjach takich jak urodziny, baby shower, chrzest czy wesele. Idealnie ozdobią nie tylko torty, ale też ciasteczkowe lody, cake popsy oraz ciasteczka z lukrem.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.