Wyświetlanie 1–16 z 283 wyników
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 0,5kg
39,90 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Chrupka Prażynka Callebaut Pailleté Feuillet – 2,5kg
165,00 złChrupka prażynka Paillete Feuilletine to oryginalne francuskie prażynki – idealnie chrupiący dodatek do wszystkich kremów i nadzień. Te drobne kawałeczki pokruszonych herbatników mają subtelny karmelowy smak i nadają przyjemną chrupkość musom czekoladowym, kremom, pastom pralinowym, itp. Zachowują chrupkość w komponentach o gęstej konsystencji, opartych na czekoladzie, czystej masie orzechowej lub pralinowej. Cukiernicy odradzają mieszanie ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – białe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – czarne – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – czerwone – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – jasnoróżowe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – kolorowe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – różowe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – turkusowe – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
Mini LENTILKI czekoladowe Decora – zielone – 80g
18,00 złKolorowa posypka lentilki czekoladowe idealne do dekorowania tortów, ciast, muffinek i cup cakes. Wykonane z 60% mlecznej czekolady. Kolorowa posypka składa się z drobnych, okrągłych cukierków o średnicy około 8 mm.
-
MINI MARSHMALLOWS – MODECOR – kolorowe pianki do dekoracji – 250g
24,00 złPastelowe pianki mini Marshmallow wykorzystywane są do zdobienia wyrobów cukierniczych. Nadają się również do zapiekania, jako dodatek do gorącej czekolady, kawy z bita śmietaną, tortów i innych deserów. Piankami może również posypywać lody i desery lodowe. Pianki mają bardzo słodki smak z lekko wyczuwalną nutą wanilii.
-
Posypka cukrowa NIEBIESKIE DINOZAURY – Saracino
9,90 złNiezwykle urocza posypka cukrowa włoskiej marki Saracino. Mieszanka niebieskiego i błękitnego maczku, drobnych perełek oraz dinozaurów idealnie sprawdzi się na różnych wypiekach.
-
Posypka cukrowa RÓŻOWE MOTYLKI – Saracino
9,90 złNiezwykle urocza posypka cukrowa włoskiej marki Saracino. Mieszanka różowego i białego maczku, drobnych perełek oraz motylków idealnie sprawdzi się na różnych wypiekach.
-
Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 0,5 kg
55,00 złPołączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych. -
Czekolada CAPPUCCINO Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
255,00 złPołączenie ciemnej czekolady, białej czekolady i cappuccino.
Ta pyszna czekolada to samo zaskoczenie. Smak łączący w sobie nuty śmietanki z prażonymi ziarnami kakaowca i kawy, wygładzony delikatną słodyczą, stanowi doskonałą bazę do musów, kremów, napojów i wielu innych produktów. Smakowe Callets™ Cappuccino dodane do ganache’u także potrafią zdziałać cuda.
Mają standardową płynność i można je poddawać takiej samej obróbce, jak w przypadku zwykłej czekolady mlecznej. Roztapianie, temperowanie, formowanie, oblewanie itd. odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Łączyć je można z wyraźnymi i nieco kwaskowymi smakami owocowymi, takimi jak malina, truskawka, cytryna i wiele innych. -
Czekolada KARMELOWA Callets – CALLEBAUT – 2,5 kg
250,00 złKarmelowe Callets™ łączą bogactwo kultowej mlecznej czekolady Callebaut® i czystego karmelu. Końcowy rezultat to dekadencko pyszna mleczna czekolada o intensywnej barwie złotobrązowego karmelu.
Z karmelowymi Callets™ należy postępować tak jak ze zwykłą czekoladą mleczną: roztapianie, temperowanie i schładzanie odbywa się dokładnie w ten sam sposób. Dzięki standardowej płynności z oznaczeniem trzech kropelek można stosować karmelowe Callets™ do formowania, oblewania, nadawania smaku musom i kremom, a także do tworzenia dekoracji.
Karmelową czekoladę można łączyć z porównywalnymi smakami, takimi jak fleur de sel, ras el hanout czy orzechy laskowe – albo ze smakami kontrastującymi, takimi jak owoce męczennicy, limonka, zielone jabłuszko itp.