Barwniki

Wyświetlanie 161–180 z 194 wyników

    • Zamsz w sprayu ŻÓŁTY – Decora -100 ml

      38,00 

      Zamsz w sprayu renomowanej włoskiej firmy Decora to jadalny barwnik spożywczy o strukturze zamszu. Przeznaczony do dekorowania schłodzonych, lub zamrożonych powierzchniach wyrobów cukierniczych: tortów, ciast, lodów, musów śmietanowych, kremów, marcepanu, masy cukrowej, figur, dekoracji i pralin czekoladowych. Pozwala uzyskać elegancki, aksamitny efekt na powierzchni ciast i tortów.

    • Barwnik w proszku BIAŁY 8 g Food Colours

      7,90 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni.

    • Barwnik w proszku BŁĘKITNY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku BORDOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku BRĄZ CZEKOLADOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku BRĄZ MAHONIOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku CZARNY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku CZERWONY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku CZERWONY KARMINOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku FIOLETOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku NIEBIESKI 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku POMARAŃCZOWY JASNY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku RÓŻOWY 25g Food Colours

      12,00 

      Spożywczy barwnik w proszku w kolorze różowym, idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku RÓŻOWY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ZIELEŃ CUKROWA 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealne do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ZIELEŃ PISTACJOWA 25 g Food Colours

      12,00 

      Spożywczy barwnik w proszku w kolorze zieleni pistacjowej, idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ZIELEŃ PISTACJOWA 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ŻÓŁTY JASNY 25 g Food Colours

      16,00 

      Spożywczy barwnik w proszku w kolorze żółtym idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ŻÓŁTY JASNY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    • Barwnik w proszku ŻÓŁTY SŁONECZNY 8 g Food Colours

      7,00 

      Idealny do mas, które maja w sobie wodę a więc: kremów śmietanowych, lukru królewskiego, mas cukrowych, marcepanu. Barwnik należy rozpuścić w wodzie, alkoholu albo glicerynie. Dzięki silnej koncentracji jest bardzo wydajny, wobec czego zaleca się używanie minimalnej ilości barwnika. Po wymieszaniu z cukrem pudrem oraz rozpuszczeniu (w wodzie i alkoholu) można go stosować jako lukrowe farbki do pisania po powierzchni ciast.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Dołącz do listy oczekujących Poinformujemy Cię, gdy produkt pojawi się w magazynie. Podaj poniżej swój poprawny adres e-mail.